Fibromyssage

Wat is fibromyssage?

Fibromyssages zijn massages aangepast aan patiënten met fibromyalgie met als doel de klachten te verminderen.

We onderscheiden 3 soorten:

  • Massage tegen de algemene pijn (30min)
  • Massage om de slaap te verbeteren (60min)
  • Massage tegen hoofdpijnklachten (30 min)

Heb je geen fibromyalgie, maar slaap je slecht of heb je dikwijls hoofdpijn? Dan kan het ook voor jou nuttig zijn om deze massage te boeken.

Slaapstoornis

60 minuten

65 €

Hoofdpijn

30 minuten

40€

Pijnklachten

30 minuten

40€

Hoe gaan we te werk?

Als je voor de eerste keer langs komt voor een fibromyssage, mag je willekeurig 1 van de 3 massages kiezen. Welke maakt niet zoveel uit, want bij elke eerste afspraak doen we een intakegesprek. Daarin bespreken we jou klachten. Aan de hand van dat gesprek beslissen we samen welke van de 3 massages jou op dat moment het beste kan helpen.

Belangrijk om te weten is dat elke massage nog 48u door werkt. Herhaling is belangrijk. Fibromyssage heeft een opbouwend effect. De ervaring leert dat de effecten bij elke persoon anders zijn. De klachten bij fibromyalgie zijn immers zeer uiteenlopend.

Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Heb je klachten van fibromyalgie, maar werd er nog geen diagnose gesteld? Ook dan ben je welkom! Samen kijken we wat ik voor je kan doen.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Ruth Schoenmaekers
Ruth Schoenmaekers
2024-02-15
Inge is een vriendelijke vrouw, die tijd voor je maakt. De massage zelf is een vrij zachte massage maar zonder te vervallen in "wrijven". De ruimte was lekker warm en ook de omgeving was rustig. Ik heb deze nacht echt zalig geslapen en dat was erg lang geleden! Ik schrijf dit volledig toe aan de massage! Dankjewel Inge!
Evi Moons
Evi Moons
2024-01-29
Wat een heerlijke ervaring! Inge laat je al bij binnenkomst zeer welkom voelen en stelt je dadelijk op je gemak. Ze geeft de nodige uitleg wat de massage juist inhoud. Ik ging deze keer voor de hotstone massage van 60 minuten. Dit was op en top 60 minuten pure ontspanning ik heb dan ook genoten met volle teugen van elke minuut. Bedankt inge voor de heerlijke ervaring ik kom zeker nog een keertje terug om van jouw gouden handjes te opnieuw te kunnen genieten!
An Geuns
An Geuns
2023-12-16
Ik heb al verschillende massages uitgeprobeerd bij Inge en elke keer geniet ik enorm van de complete ontspanning en relaxte sfeer. De fibromyssage tegen slaapstoornissen werkte zeer intens en ik ging na afloop naar huis met een gevoel alsof ik enkele uren slaap had ingehaald. De daaropvolgende nacht sliep ik ook nog zalig. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Ik ben fan! Dankjewel, Inge.
Laura Hendrikx
Laura Hendrikx
2023-05-08
De kleine momentjes die ik voor mijn eigen heb werden ineens veel specialer! Met de geweldigen geuren van de moederdagbox had ik onmiddellijk het gevoel dat ik in de welness zit. De aromas ik de box zijn 1 voor 1 geweldig. Leuk dat dit ook is afgestemt op de geuren die ik graag/niet graag heb. Zalige productjes! Aan huis geleverd door de altijd lieve Inge met uitleg wat het ook nog persoonlijker maakte. Bedankt Inge!
tessa hebda
tessa hebda
2023-04-10
Zalige massage zeer vriendelijk en proper
ria lenaerts
ria lenaerts
2023-04-04
Heel ontspannend en rustgevend!