Pure ontspanning

Kom je graag eens helemaal tot rust?

Stap bij ons binnen en geniet van de rust. Bij massagepraktijk Inge focussen we op diepe ontspanning waarbij je echt even weg bent van jouw drukke stressy leven.

Kids, werk? Effe gewoon niks, jezelf opladen… Jouw me-time!

Wees eens eerlijk…

  • Heb je last van stramme spieren, spierpijn of zware benen?
  • Sukkel je met pijn in de rug, nek of schouders?
  • Heb je regelmatig last van hoofdpijn?
  • Is het lang geleden dat je eens goed hebt kunnen doorslapen?
  • Zit je in een stressvolle periode?

Of heb je gewoon nood aan wat tijd voor jezelf?

Bij massagepraktijk Inge ben je in beide gevallen welkom. Voor we met de massage van start gaat bespreken we waar je mee zit en waar je nood aan hebt. Dit kan een echte ontspanningsmassage zijn met de focus op genieten of een massage waar we werken op je specifieke klachten.

Full-body massage

90 / 60 minuten

85 / 69 €

Achterzijde lichaam

60 minuten

69€

Rug, nek & schouders

45 minuten

50€

Bij je eerste boeking krijg je een intakeformulier toegestuurd. Vul dit zeker in, zodat ik als masseur op de hoogte ben van eventuele medische problemen. Voor mij ben je geen nummer. Ik vind het belangrijk om voor de massage even echt met elkaar kennis te maken door een kort gesprek. Hier nemen we tijd. Adem en vul je met positieve energie…

Meer info over de positieve effecten van een massage vind je hier.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Ruth Schoenmaekers
Ruth Schoenmaekers
2024-02-15
Inge is een vriendelijke vrouw, die tijd voor je maakt. De massage zelf is een vrij zachte massage maar zonder te vervallen in "wrijven". De ruimte was lekker warm en ook de omgeving was rustig. Ik heb deze nacht echt zalig geslapen en dat was erg lang geleden! Ik schrijf dit volledig toe aan de massage! Dankjewel Inge!
Evi Moons
Evi Moons
2024-01-29
Wat een heerlijke ervaring! Inge laat je al bij binnenkomst zeer welkom voelen en stelt je dadelijk op je gemak. Ze geeft de nodige uitleg wat de massage juist inhoud. Ik ging deze keer voor de hotstone massage van 60 minuten. Dit was op en top 60 minuten pure ontspanning ik heb dan ook genoten met volle teugen van elke minuut. Bedankt inge voor de heerlijke ervaring ik kom zeker nog een keertje terug om van jouw gouden handjes te opnieuw te kunnen genieten!
An Geuns
An Geuns
2023-12-16
Ik heb al verschillende massages uitgeprobeerd bij Inge en elke keer geniet ik enorm van de complete ontspanning en relaxte sfeer. De fibromyssage tegen slaapstoornissen werkte zeer intens en ik ging na afloop naar huis met een gevoel alsof ik enkele uren slaap had ingehaald. De daaropvolgende nacht sliep ik ook nog zalig. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Ik ben fan! Dankjewel, Inge.
Laura Hendrikx
Laura Hendrikx
2023-05-08
De kleine momentjes die ik voor mijn eigen heb werden ineens veel specialer! Met de geweldigen geuren van de moederdagbox had ik onmiddellijk het gevoel dat ik in de welness zit. De aromas ik de box zijn 1 voor 1 geweldig. Leuk dat dit ook is afgestemt op de geuren die ik graag/niet graag heb. Zalige productjes! Aan huis geleverd door de altijd lieve Inge met uitleg wat het ook nog persoonlijker maakte. Bedankt Inge!
tessa hebda
tessa hebda
2023-04-10
Zalige massage zeer vriendelijk en proper
ria lenaerts
ria lenaerts
2023-04-04
Heel ontspannend en rustgevend!