Hotstone Massages

De kracht van stenen is echt iets waar ik in geloof.

Zo kunnen ook Hot stones erg krachtig zijn. Dit zijn de stenen die we gebruiken tijdens een hot stone massage. Hot stones bestaan uit basalt. En basalt dat is lava. Wist je dat de volledige oceaanbodem bestaat uit basalt?

Dus basalt is vulkanisch gesteente, wat wil zeggen dat het tijdens een uitbarsting met een enorme energie uit moeder aarde wordt gegooid. Basalt stenen kunnen dus honderdduizenden jaren oud zijn. Tijdens een massage gaat deze energie van de aarde over op de “gelukkige” op de massagetafel en zorgt voor ontspanning.

En niet alleen voor ontspanning. Basalt heeft zelfs genezende krachten.

Het helpt onder andere:

  • om door te gaan tijdens een moeilijke tijd
  • om je boosheid op te lossen
  • om je positieve kant versterken
  • bij het verminderen van negativiteit van je persoonlijkheid
  • om de gezondheid van je voorplantingsorganen te vergroten
  • om persoonlijke lichamelijke kracht te ontwikkelen

Dat is een hele boterham hè. Het effect wordt nog eens versterkt omdat de stenen opgewarmd worden. Tis te zeggen, heet. Deze warmte is ideaal voor het ontspannen van je stramme spieren. En gelukkig maar dat ze worden opgewarmd. Niemand staat te springen voor een massage met een koude steen, brr.

Kortom, zalige warmte, energie en positieve kracht. Weer een massage waarbij lichaam en ziel tot rust komen.

Ook deze stenen moeten gereinigd en opgeladen worden. Dus na elke massage gaan ze onder de douche en elke volle maan krijgen ze een maan bad.

Ik kijk al uit naar de volgende hotstone massage die ik mag geven. Want elke keer mag ik mee genieten van de kracht van de stenen.

Wil jij die “gelukkige” zijn op mijn massagetafel?

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Ruth Schoenmaekers
Ruth Schoenmaekers
2024-02-15
Inge is een vriendelijke vrouw, die tijd voor je maakt. De massage zelf is een vrij zachte massage maar zonder te vervallen in "wrijven". De ruimte was lekker warm en ook de omgeving was rustig. Ik heb deze nacht echt zalig geslapen en dat was erg lang geleden! Ik schrijf dit volledig toe aan de massage! Dankjewel Inge!
Evi Moons
Evi Moons
2024-01-29
Wat een heerlijke ervaring! Inge laat je al bij binnenkomst zeer welkom voelen en stelt je dadelijk op je gemak. Ze geeft de nodige uitleg wat de massage juist inhoud. Ik ging deze keer voor de hotstone massage van 60 minuten. Dit was op en top 60 minuten pure ontspanning ik heb dan ook genoten met volle teugen van elke minuut. Bedankt inge voor de heerlijke ervaring ik kom zeker nog een keertje terug om van jouw gouden handjes te opnieuw te kunnen genieten!
An Geuns
An Geuns
2023-12-16
Ik heb al verschillende massages uitgeprobeerd bij Inge en elke keer geniet ik enorm van de complete ontspanning en relaxte sfeer. De fibromyssage tegen slaapstoornissen werkte zeer intens en ik ging na afloop naar huis met een gevoel alsof ik enkele uren slaap had ingehaald. De daaropvolgende nacht sliep ik ook nog zalig. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Ik ben fan! Dankjewel, Inge.
Laura Hendrikx
Laura Hendrikx
2023-05-08
De kleine momentjes die ik voor mijn eigen heb werden ineens veel specialer! Met de geweldigen geuren van de moederdagbox had ik onmiddellijk het gevoel dat ik in de welness zit. De aromas ik de box zijn 1 voor 1 geweldig. Leuk dat dit ook is afgestemt op de geuren die ik graag/niet graag heb. Zalige productjes! Aan huis geleverd door de altijd lieve Inge met uitleg wat het ook nog persoonlijker maakte. Bedankt Inge!
tessa hebda
tessa hebda
2023-04-10
Zalige massage zeer vriendelijk en proper
ria lenaerts
ria lenaerts
2023-04-04
Heel ontspannend en rustgevend!