Hotstone Massages

De kracht van stenen is echt iets waar ik in geloof.

Zo kunnen ook Hot stones erg krachtig zijn. Dit zijn de stenen die we gebruiken tijdens een hot stone massage. Hot stones bestaan uit basalt. En basalt dat is lava. Wist je dat de volledige oceaanbodem bestaat uit basalt?

Dus basalt is vulkanisch gesteente, wat wil zeggen dat het tijdens een uitbarsting met een enorme energie uit moeder aarde wordt gegooid. Basalt stenen kunnen dus honderdduizenden jaren oud zijn. Tijdens een massage gaat deze energie van de aarde over op de “gelukkige” op de massagetafel en zorgt voor ontspanning.

En niet alleen voor ontspanning. Basalt heeft zelfs genezende krachten.

Het helpt onder andere:

  • om door te gaan tijdens een moeilijke tijd
  • om je boosheid op te lossen
  • om je positieve kant versterken
  • bij het verminderen van negativiteit van je persoonlijkheid
  • om de gezondheid van je voorplantingsorganen te vergroten
  • om persoonlijke lichamelijke kracht te ontwikkelen

Dat is een hele boterham hè. Het effect wordt nog eens versterkt omdat de stenen opgewarmd worden. Tis te zeggen, heet. Deze warmte is ideaal voor het ontspannen van je stramme spieren. En gelukkig maar dat ze worden opgewarmd. Niemand staat te springen voor een massage met een koude steen, brr.

Kortom, zalige warmte, energie en positieve kracht. Weer een massage waarbij lichaam en ziel tot rust komen.

Ook deze stenen moeten gereinigd en opgeladen worden. Dus na elke massage gaan ze onder de douche en elke volle maan krijgen ze een maan bad.

Ik kijk al uit naar de volgende hotstone massage die ik mag geven. Want elke keer mag ik mee genieten van de kracht van de stenen.

Wil jij die “gelukkige” zijn op mijn massagetafel?

Kom jij genieten?

Prijzen vanaf

80 .00
Plan hier je afspraak