Handreflexologie

Breng je lichaam weer in balans

Handreflexologie is een techniek die al eeuwenoud is. 5000 Jaar geleden werden er in China en India al mensen behandeld door druk uit te oefenen op bepaalde punten op de handen. Het hele lichaam, klieren en organen, kan je terug vinden op de handen. Dit noemt men ook wel zonetherapie. Elk deel van het lichaam ligt in een specifieke zone die gemasseerd kan worden met vingers en duimen.

Handreflexologie heeft vele voordelen

  • Het brengt het lichaam weer in balans
  • Lichaamsfuncties normaliseren, organen en klieren komen weer in balans.
  • Het verbetert de doorbloeding en de zenuwgeleiding
  • Aanraking is levensnoodzakelijk voor onze mentale gezondheid, maar ook belangrijk voor ons immuunsysteem.

Handreflexologie ontspant

Heb je last van stress en spanningen? Loop je jezelf door het drukke werk en gezinsleven voorbij? Misschien zelfs een beetje bijna burn-out? Dan kan handreflexologie je ondersteunen in je herstelproces. Stress en spanningen kunnen zich uiten in verschillende klachten: Hoofdpijn, maag-en darmklachten, nek-schouder-rugklachten, vermoeidheid, … .

Tijdens de behandeling, werken we op deze klachten en gebruiken we verschillende technieken om je te ontspannen. Heel belangrijk is onze intake, zodat we gericht te werk kunnen gaan en de kracht van herhaling. Indien je dat wenst, krijg je een handkaart mee. En leggen we je uit hoe je thuis verder met je behandeling aan de slag kan gaan. De tijd tussen 2 behandelingen is afhankelijk van de ernst van je klachten.

Bij ernstige klachten is het aangeraden om steeds je arts te adviseren.

Prijzen vanaf

45 .00
Plan hier je afspraak