Handreflexologie

Handreflexologie is een techniek die al eeuwenoud is. 5000 Jaar geleden werden er in China en India al mensen behandeld door druk uit te oefenen op bepaalde punten op de handen. Het hele lichaam, klieren en organen, kan je terug vinden op de handen. Dit noemt men ook wel zonetherapie. Elk deel van het lichaam ligt in een specifieke zone die gemasseerd kan worden met vingers en duimen.

Handreflexologie heeft vele voordelen

  • Het brengt het lichaam weer in balans
  • Lichaamsfuncties normaliseren, organen en klieren komen weer in balans.
  • Het verbetert de doorbloeding en de zenuwgeleiding
  • Aanraking is levensnoodzakelijk voor onze mentale gezondheid, maar ook belangrijk voor ons immuunsysteem.

Handreflexologie ontspant

We leven in een hele hectische tijd. Veel mensen kampen met klachten van spanningen en stress zoals: Hoofd-, nek-, schouder- en rugpijn, hartkloppingen, maag-en darmproblemen, slapeloosheid, vermoeidheid, burn-out. Handreflexologie kan deze symptomen verminderen en zelfs doen verdwijnen.

Bij ernstige klachten is het aangeraden om steeds je arts te adviseren. Ik ben immers geen arts en mag geen diagnose stellen. Handreflexologie kan ondersteunend zijn werk doen.

Indien je voor de eerste keer langs komt voor handreflexologie, kan je best een sessie boeken met intakegesprek. Tijdens dit gesprek overlopen we je medische voorgeschiedenis en je lichamelijke klachten. Zo kan de behandeling op jou worden afgestemd.

Prijzen vanaf

45 .00
Plan hier je afspraak

Breng je lichaam terug in balans