Over mij & contact

Wie ben ik?

In 2003 startte ik mijn loopbaan in de zorg. Een vak waarin je met respect en vertrouwen met mensen omgaat. Velen zullen mij ook kennen van Het Hoopvolle Buikje. Tot 2022 begeleide ik daar koppels met een kinderwens die moeilijk te vervullen is. Tijdens één van mijn eigen vruchtbaarheidsbehandelingen volgde ik een opleiding tot cosmetisch masseuse. Toen nog niet goed wetende wat ik er later mee zou doen.

Inge Caubergs – Massagetherapeut

Oorspronkelijk is het geven van massages gegroeid uit Het Hoopvolle Buikje. Ik wilde naast de begeleiding de cliënten een optie tot ontspanning bieden.

Later groeide de goesting om dit meer te gaan doen en ook aan te bieden aan een groter publiek. Ik richt me vooral op vrouwen, maar mannen zijn ook welkom in mijn praktijk. Onze samenleving gaat aan een enorm grote snelheid vooruit en wij blijken maar achterop te lopen. Vele mensen komen met klachten van chronische stress. Zoals hoofdpijn, slapeloosheid…. Massage kan hier een positieve factor zijn. Het ontspant lichaam en geest.

Openingsuren

Enkel op afspraak

Maandag10u – 20u30
Dinsdag10u – 20u30
Woensdag10u – 20u30
Donderdag10u – 20u30
Vrijdag10u – 20u30
Zaterdag10u – 17u30
Zondag en feestdagenGesloten

Massagemomenten

We nemen voor elke klant onze tijd. Dit om kennis te maken en je wensen te bespreken. Om die reden zijn er momenteel 4 vaste massagemomenten per dag. Deze zijn om 10u, 13u30, 16u en 19u. Op zaterdag is het laatste massagemoment om 16u. De makkelijkste manier om een afspraak in te plannen is via onze online agenda. Voor een lastminute kan je me steeds telefonisch contacteren.

Contacteer ons

Onze locatie