B(K)en jij iemand met fibromyalgie?

Hey,

Het einde van de zomervakantie is al in zicht. Ik hoop dat jij je al wat hebt kunnen opladen, want in september begint de drukte al weer. Een nieuw schooljaar, nieuwe verplichtingen…

Ook voor mij tijd om wat nieuws te leren. Dat betekent dat er een massage zal bijkomen in ons aanbod. Deze keer een massage voor patiënten met fibromyalgie, de fibromyssage.

Kortgezegd wordt fibromyalgie gekenmerkt door spierpijn en drukpijnlijke punten verspreid over het hele lichaam. De spierpijn wordt doorgaans heviger na inactiviteit of blootstelling aan kou. Deze mensen hebben chronische pijn, die niet (ondanks veel gedacht) in hun hoofd zit.

Fibromyalgie - fibromyssage

Met deze nieuwe massage kan ik 3 belangrijke zaken voor hen verbeteren:

  • De algemene pijn
  • De hoofdpijn
  • De slaap.

Voor dat ik aan de slag ga, wil ik me graag wat meer verdiepen in de persoon met fybromyalgie. Daarom heb ik voor hen een vragenlijst uitgewerkt. Ik zou deze graag door zoveel mogelijk mensen met fibromyalgie laten invullen.

Wil jij me helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Ken je iemand met deze ziekte? Breng hem/haar dan zeker op de hoogte van het bestaan van deze massage. De vragenlijst zelf kunnen ze hier terug vinden.

Door deze in te vullen, kunnen ze zich kandidaat stellen voor een gratis proefmassage en maken ze ook nog eens kans om zo een massage te winnen eens ze op punt staat.

Alvast bedankt! Want… Iedereen heeft recht op een pijn -en klachtenvrij leven.

Liefs Inge

Inge Caubergs
Inge Caubergs
Artikelen: 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *