Waarom Panier des Sens

Ik spreek de woorden van het merk nog maar uit en de aangename geuren komen me al tegemoet. Roos, lavendel, Provence… Je raadt het al, ik ben gewoon verknocht eraan.

Eind vorig jaar besloten we op zoek te gaan naar een product/ merk om te verkopen in de massagepraktijk. En dat merk moest dan ook nog eens voldoen aan mijn eisen. Het moest iets zijn wat echt bij mij en mijn praktijk zou passen.

                                          Simpel? Nee, helemaal niet.  

In deze snel verlopende maatschappij hebben veel mensen last van stress, vermoeidheid, burn-out, depressies… Misschien klinkt dit wel bekend in je oren en ben jezelf op zoek om hieraan te ontsnappen. We bieden dat ultieme moment van ontspanning met massages. Als je weer naar buiten gaat ben je weer volledig zen.

Massagepraktijk Inge is een plek waar lichaam en ziel tot rust komen. En deze visie willen we graag doortrekken tot bij je thuis. In onze praktijk vinden we zelfzorg zeer belangrijk. Meer nog, het is geen luxe, maar een noodzakelijk iets! Met de producten van Panier Des Sens brengen we dat ultieme me-time momentje tot bij je thuis.

Wat maakt het merk zo bijzonder?

  •  Je las het al: de geuren. Een echte verwennerij van je zintuigen. Dan zal er wel verschrikkelijk veel parfum in zitten? Nee hoor, Panier Des Sens wordt ontwikkeld op basis van essentiële oliën. De verzorgingsproducten bevatten 95 % tot 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 
  •  Daarnaast zijn alle producten vegan en verkregen uit duurzame landbouw. Behalve de honingcollectie en sommige lippenbalsems. Logisch, ze bevatten honing.
  • Panier des sens denkt ook aan het milieu: De verpakkingen zijn recycleerbaar en gemaakt van gerecycleerd materiaal. Daarnaast zijn er van de vloeibare zeep ook navulverpakkingen.

GEZOND, VEGAN EN ECO DUS!

Net 3 dingen die we bij massagepraktijk Inge enorm belangrijk vinden. Heb je al zin om dat me-time momentje voor jezelf te creëren of zelf een verwenpakketje samen te stellen? 

Wil jij onze producten leren kennen

Heb je een afspraak voor een massage? Dan kan je na je massage altijd vrijblijvend kennis maken met de producten. Bestellen kan je vanaf nu ook via onze winkel.

Groetjes Inge

Inge Caubergs
Inge Caubergs
Artikelen: 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *